top of page
LEpisode-JPGHD-EquinoxLightPhoto-35.jpg
Werkplan 1.png

L'Épisode, een culinair juweeltje georkestreerd door de getalenteerde chef-kok Jordan Boreux en hemgepassioneerd team. Wat begon als een vluchtig hoofdstuk is uitgegroeid tot een niet te missen gastronomisch avontuur, dankzij een succes dat al onze verwachtingen heeft overtroffen.Jordan Boreux, een jonge chef-kokbetrokken, legt zijn hart in het sublimeren van lokale producten, maar ook van groenten en aromatische kruiden die met zorg in onze streek worden geteeldbotanische tuin, gelegen op het domein zelf.

Ontdek ons restaurant, gelegen in een rustige omgeving in het hart van deWaillimont-landgoed, perfect om alleen, met familie of vrienden van een maaltijd te genieten. Een vergaderingonvermijdelijk voor alle fijnproevers die op zoek zijnsmaken authentiek gekoppeldmoderniteit. Wij nodigen u uit om onze gevarieerde menukaart te ontdekken, variërend van 3 tot 9 gangen, en om onze wekelijkse lunchformule te ontdekken, vanaf €32.

Chef-kok Jordan Boreux, echtambachtsman van smaken, haalt zijn inspiratie uit delokaal terroir en zijn liefde voor de natuur. Het biedt u een keukengenereus, oprecht, vriendelijk en doordrenkt van invloeden Frans, Belgisch en Europees. Hij geeft een prominente plaats aan producten uit onze regio en voegt daar een persoonlijk tintje aan toe... smaak ! Onder de schatten op onze menukaart kunt u, afhankelijk van het seizoen, proeven van lamsvlees van Gribomont, kazen van Bergerie d'Acremont, mozzarella van Neufchâteau, rundvlees van Orgeo, producten van de Bijou-boerderij en nog veel meer andere smaakklompjes.

E-label2.png
LEpisode-JPGHD-EquinoxLightPhoto-31.jpg
bottom of page